Ga naar de inhoud

Natuurlijk 2022

2022 was een fantastisch natuurrijk jaar! Vele uren was ik met mijn camera op pad op zoek naar de mooiste dieren en vogels. Mijn allermooiste ontmoetingen van 2022 heb ik gebundeld in ‘Natuurlijk 2022’. Met tekst, beeld en video neem ik je mee terug naar een jaar vol fantastische ontmoetingen met allerlei dieren, vogels, reptielen en andere gave beesten in een vooral ‘Natuurlijk 2022’!

Interactief en rijk geïllustreerd!

‘Natuurlijk 2022′ zit bomvol zelfgemaakte foto’s van de mooiste dieren en vogels. Het ruim 90 pagina’s tellende boekje zit bomvol met zelfgemaakte foto’s. Per maand neem ik je mee terug naar mijn mooiste waarneming van die maand én alle andere gave waarnemingen die ik in die maand deed. Net als ‘Vijftien verhalen over vloggen‘, is ook ‘Natuurlijk 2022’ interactief gemaakt. Via QR-codes bij de verhalen kan je direct de vlog nog een keer terugkijken. Zo wordt je weer even helemaal ondergedompeld in al het moois wat 2022 te bieden had.

Interesse? Reserveer jouw exemplaar!

Wanneer er voldoende interesse is ga ik een serie van ‘Natuurlijk’ laten drukken. De verkoopprijs wil ik ongeveer op €15 inclusief verzendkosten proberen te houden. De definitieve prijs is afhankelijk van het aantal bestellingen.

Als je een exemplaar wil kopen, laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier. Ik geef je dan een seintje wanneer de bestelling gedaan wordt. Je ontvangt dan ook een betaallink om de betaling te voldoen. Is de betaling binnen, dan stuur ik jouw exemplaar van ‘Natuurlijk 2022’ naar je op!

Naam(Vereist)