Ga naar de inhoud

Boeken

Avonturen in de natuur in tekst en beeld

In 2022 heb ik twee boekjes geschreven. Één ter ere van mijn vijfjarig-vlogjubileum en een als terugblik op het  jaar 2022. Beide bevatten korte verhalen over bijzondere gebeurtenissen in de natuur. Ondersteund met zelfgemaakte foto's en QR-codes die je vlog horend bij het verhaal nog eens terug laten beleven.

Vijftien verhalen over vloggen

In vijf jaar vloggen in de Nederlandse natuur heb ik veel mooie ontmoetingen gehad met allemaal verschillende dieren. De vijftien leukste, mooiste of meest bijzondere ontmoetingen heb ik nu beschreven in mijn eerste boek, ‘Vijftien verhalen over vloggen’! Met korte verhalen neem ik je mee terug in de beleving van een waarneming, bijzondere dag of memorabel moment vanuit de afgelopen vijf jaar.

Natuurlijk 2022

2022 was een fantastisch natuurrijk jaar! Vele uren was ik met mijn camera op pad op zoek naar de mooiste dieren en vogels. Mijn allermooiste ontmoetingen van 2022 heb ik gebundeld in ‘Natuurlijk 2022’. Met tekst, beeld en video neem ik je mee terug naar een jaar vol fantastische ontmoetingen met allerlei dieren, vogels, reptielen en andere gave beesten in een vooral ‘Natuurlijk 2022’!