Ga naar de inhoud

Media

Ga mee online de natuur in!

De natuur is prachtig. En daar wil ik zoveel mogelijk mensen van laten genieten! Op mijn eigen kanalen breng ik met vlogs, foto's, blogs en natuurvideo's de (Nederlandse) natuur in beeld. Dieren spelen hierin altijd een hoofdrol. In alles wat ik doe wil ik laten zien hoe mooi maar ook kwetsbaar de natuur is en hoe belangrijk het is dat deze goed beschermd wordt voor nu én voor de toekomst!

Vlogs

Wekelijks mee op avontuur in de (Nederlandse) natuur? In mijn vlogs neem ik je mee op zoek naar de prachtige zoogdieren, vogels, reptielen, amfibieën en insecten die Nederland rijk is. Kijk je mee naar 'vlogs met wildgarantie'?

Natuurvideo's

Even genieten van wat mooie natuurmomenten? Mijn mooiste natuurbeelden deel ik graag met je. Dompel je even onder in de prachtige Nederlandse natuur en geniet van de mooiste dieren, vogels en landschappen!

Groene blogs

Wil je graag op de hoogte blijven van mijn tochten door de natuur, natuurfoto's zien of verhalen lezen? Volg me dan ook op social media of mijn blog. Ook daar neem ik je graag mee de natuur in zodat jij mee kan genieten van al het moois!