Samenwerkingen

Als vlogger en blogger heb ik al verschillende mooie samenwerkingen. Maar ik sta ook open voor nieuwe samenwerkingen om te laten zien hoe mooi de Nederlandse natuur is! Een keer verkennen wat we voor elkaar kunnen betekenen? Laat dan een berichtje achter. En wie weet staat het logo van jouw organisatie hier binnenkort ook tussen!

Utrechts Landschap

Voor Stichting Het Utrechts Landschap verzorg ik verschillende vlogs over hun natuurgebieden. De beleving van de gebieden, de daarin voorkomende soorten en het gevoerde natuurbeheer staan daarin centraal. De vlogs zijn terug te zien in op de website van Utrechts Landschap.

Het Flevo-landschap

Voor Het Flevo-landschap heb ik in onder andere de productie van de campagnevideo's voor het herstel van de vogeleilanden in de Lepelaarplassen (volgens het concept 'Begeleidt vloggen') en de projectvideo voor de afronding van de Gouden Rand Pampushout verzorgd.

Rijke Weide Vogelfonds

Voor het Rijke Weide Vogelfonds heb ik twee vlogs verzorgd over de resultaten van verbeteringen die met bijdragen van donateurs aan het Rijke Weide Vogelfonds mogelijk gemaakt zijn. De vlogs zijn terug te zien op het YouTube  kanaal van Vogelbescherming Nederland.

BuitenGewoon

Mijn vlogs uit de Gelderse natuur worden sinds augustus 2018 gepubliceerd op de online kanalen van BuitenGewoon, het natuurplatform van Omroep Gelderland. Zo kunnen nog meer mensen meegenieten van de de prachtige gebieden in Gelderland.

Ede Marketing

Ede Marketing

Ter promotie van Ede breng ik voor Ede Marketing een aantal wandelroutes in de natuur in beeld. De video's zijn om te laten zien wat voor prachtige wandelingen je allemaal in de Edese natuur kan laten doen. De vlogs worden ingezet op de website www.bezoek-ede.nl en de social media van Bezoek Ede.

IVN

Als vlogger verzorgde ik een aantal vlogs voor de #2uurnatuur challenge van IVN. De #2uurnatuur challenge heeft als doel mensen met opdrachten twee uur per week naar buiten te laten gaan. Ik voerde de opdrachten uit en vlogde hierover. De video's zijn terug te zien het Youtube-kanaal van IVN.

Pointer (vml De Monitor)

In aanloop naar de aflevering over drukte op de Veluwe (september 2020) heb ik een viertal vlogs gemaakt waarin ik liet zien wat ik als bezoeker zie van de toegenomen recreatiedruk op de Veluwe en de lastige balans tussen natuurbescherming en recreatie. Deze zijn gebruikt op social media.

RTV Rijnstreek

Vanaf september 2020 draait op RTV Rijnstreek het natuuritem 'Natuurvlog van Youri'. Daarin neem ik kijkers mee de natuur in, op zoek naar alle mooie dieren, vogels en reptielen die de Nederlandse natuur rijk is. 'Natuurvlog van Youri' wordt eens per twee weken uitgezonden.

Jouw Actieve Natuur

Voor het magazine 'Jouw Actieve Natuur' schrijf ik twee keer per jaar een column over mijn belevenissen in de Nederlandse natuur. Het magazine is verkrijgbaar bij verschillende buitensportzaken en geeft de lezer 'inspiratie voor buiten'.

Samenwerken?

Heb jij een idee voor een leuke samenwerking? Laat een berichtje achter met jouw idee via het contactformulier, dan neem ik snel contact met je op!