Ga naar de inhoud

Diensten

Wat ik voor jou kan doen!

Ben je op zoek naar aansprekende groene content voor jouw bedrijf of organisatie? Dan ben je bij Natuur met Youri aan het goede adres! Ik help je graag met vlogs, video's en blogs op maat voor jouw groene dienst, product of organisatie. Door mijn achtergrond als groene communicatieadviseur weet ik  wat er nodig is om jouw doelgroep te bereiken en te boeien.

Vlogs

Vlogs zijn een perfect middel om op een laagdrempelige en verhalende manier een boodschap over te brengen. Als groene vlogger help ik je graag bij het maken van aansprekende vlogs over natuur en groene thema's. Als vlogger help ik  je graag met content voor de marketing van jouw gebied of regio, groene product of campagne!

Video

Video is hét middel bij uitstek om op een heldere en moderne manier een boodschap over te brengen. Sta je als medewerker van een natuurorganisatie voor de uitvoer van beheermaatregelen waar je de omgeving eens op een andere manier over wilt informeren dan een brief of bord? Moet je instructievideo's maken voor vrijwilligers, studenten of collega's? Of wil je jouw groene dienst of product goed in beeld hebben? Dan help ik je graag!

Natuurbeelden

De afgelopen jaren heb ik een flinke database opgebouwd aan natuurbeelden. Werk je zelf aan een videoproductie en zoek je beeld van een specifieke soort of zou je beeld uit een van mijn video's willen gebruiken? Stuur me dan een berichtje, dan kijk ik graag wat ik voor je kan betekenen!

Blogs & Columns

Ben je op  zoek naar een groene invulling van een rubriek, blog of column voor een breed publiek? Met laagdrempelige en herkenbare verhalen vertel ik graag over de wonderen der natuur en mijn belevenissen in die natuur. Ben je op zoek naar aansprekende groene verhalen met een vleugje 'wist je dat'? Dan klim ik graag voor je in de pen!

Training: 'Vloggen voor groene professionals' (incompany)

Wil je als groene profesional aan de slag met het vloggen over jouw dienst of product? Of wil je online hét gezicht van jouw organisatie worden maar weet je niet goed hoe je moet beginnen met vloggen? Ik help je graag op weg met de training 'Vloggen voor groene professionals'. In deze training leer je de basis van het vloggen, monteren én maak je ook  je eerste vlog! Aan het einde van de training ben jij klaar om aan de slag te gaan met het maken van vlogs over jouw dienst, product of organisatie!

Instagram in de natuur

Training: 'Betere natuurfoto's & videos maken met je Smartphone' (incompany)

Met een smartphone heb je altijd een camera in pocketformaat bij de hand om mooie natuurmomenten vast te leggen in foto- en video. Maar hoe haal je nou net wat meer uit je telefoon zodat je de mooiste natuurbeelden maakt? Tijdens de workshop 'Betere natuurfoto's maken met je smartphone' of 'Betere video's maken in de natuur met je smartphone' neem ik je mee in de wereld van beeld maken met je smartphone.  Aan het einde van de training weet jij hoe je meer uit je telefoon kan halen om mooie natuurbeelden te maken!

Samenwerkingen

Als vlogger en blogger heb ik al verschillende mooie samenwerkingen. Maar ik sta ook open voor nieuwe samenwerkingen om te laten zien hoe mooi de Nederlandse natuur is! Benieuwd met welke organisaties ik al samenwerkte? Bekijk dan mijn samenwerkingen!

Wat gaan wij maken?

Wil je meer weten over mijn diensten? Of een keer verkennen wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Dan kom ik graag met je in contact!