Ga naar de inhoud

Vijftien verhalen over vloggen

In vijf jaar vloggen in de Nederlandse natuur heb ik veel mooie ontmoetingen gehad met allemaal verschillende dieren. De vijftien leukste, mooiste of meest bijzondere ontmoetingen heb ik nu beschreven in mijn eerste boek, ‘Vijftien verhalen over vloggen’! 

Verhalen vanuit vloggen in de natuur

Heel wat uurtjes heb ik doorgebracht in de Nederlandse natuur. Met mijn camera op stap om op allerlei onmogelijke tijdstippen mooie beelden te maken en verslag te doen van wat ik zie in de natuur. Het resultaat van al die  uren in de natuur zijn een ruime 250 vlogs over natuur, en vooral, dieren!

Vijftien hoogtepunten in één boekje!

Vijftien van mijn mooiste ontmoetingen heb ik nu beschreven in ‘Vijftien verhalen over vloggen’.  Met korte verhalen neem ik je mee terug in de beleving van een waarneming, bijzondere dag of memorabel moment vanuit de afgelopen vijf jaar. Bij ieder verhaal vind je een QR-code die je kan scannen om de vlog nog eens te bekijken. Alle verhalen zijn bovendien ondersteund met zelfgemaakte foto’s.

Bestel jouw exemplaar!

Voor €15 inclusief verzendkosten kan je een eigen exemplaar krijgen van ‘Vijftien verhalen over vloggen’. Om jouw exemplaar in huis te krijgen doorloop je de volgende stappen:

  1. Vul je gegevens in via het onderstaande formulier.
  2. Na het invullen van het onderstaande formulier ontvang je een mail met de bevestiging en de betaallink voor 15 euro. Voldoe de betaling via de link.
  3. Na ontvangst van betaling ontvang je jouw exemplaar binnen een week op de deurmat!
Naam(Vereist)
Adres(Vereist)