Ga naar de inhoud

Vlog: Herten kijken op de Veluwezoom!

Dit keer geen uitgebreide blog, maar een hele korte. In plaats van tekst dit keer beeld. Mijn eerste (poging tot een) vlog staat namelijk online!

De Veluwezoom is één van de plekken bij uitstek om wild te spotten. Zelf heb ik er al veelvuldig succes gehad. Edelherten, Damherten, Zwijnen, Reeen en zelfs een keer een das. Voor mij een goede reden om er regelmatig naar toe te gaan. Lekker wandelen, fotograferen en vooral wild te kijken.

Herten op de vlog

Om iedereen een keer mee te laten genieten van wat er allemaal voor moois te zien is op de Veluwezoom heb ik mijn eerste vlog online gezet ‘Herten kijken op de Veluwezoom‘! Ben benieuwd wat jullie er van vinden;)!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *