Meteen naar de inhoud

Vijftien verhalen over vloggen!

In vijf jaar vloggen in de Nederlandse natuur heb ik veel mooie ontmoetingen gehad met allemaal verschillende dieren. De vijftien leukste, mooiste of meest bijzondere ontmoetingen heb ik nu beschreven in mijn eerste boek, ‘Vijftien verhalen over vloggen’! 

Verhalen vanuit vloggen in de natuur

Heel wat uurtjes heb ik doorgebracht in de Nederlandse natuur. Met mijn camera op stap om op allerlei onmogelijke tijdstippen mooie beelden te maken en verslag te doen van wat ik zie in de natuur. Het resultaat van al die  uren in de natuur zijn een ruime 250 vlogs over natuur, en vooral, dieren!

Vijftien hoogtepunten in één boekje!

Vijftien van mijn mooiste ontmoetingen heb ik nu beschreven in ‘Vijftien verhalen over vloggen’.  Met korte verhalen neem ik je mee terug in de beleving van een waarneming, bijzondere dag of memorabel moment vanuit de afgelopen vijf jaar. Bij ieder verhaal vind je een QR-code die je kan scannen om de vlog nog eens te bekijken. Alle verhalen zijn bovendien ondersteund met zelfgemaakte foto’s.

Win een exemplaar van ‘Vijftien verhalen over vloggen’!

Om (beter laat dan nooit) mijn vijfjarig vlogjubileum te vieren geef ik drie exemplaren van de eerste druk van ‘Vijftien verhalen over vloggen’ weg! Wil jij een exemplaar winnen? Laat dan via het onderstaande formulier je naam en e-mailadres achter én vertel mij waarom jij graag een van de drie exemplaren zou willen winnen!

Op 1 juni maak ik de winnaars bekend via mijn social mediakanalen!

Naam(Vereist)
Ik ga er mee akkoord dat mijn naam en e-mailadres opgeslagen worden via dit formulier voor de winactie en dat Natuur met Youri mij eenmalig een bericht mag sturen mocht 'Vijftien verhalen over vloggen' in de verkoop gaan.(Vereist)

Verkoop ‘Vijftien verhalen over vloggen’

Mogelijk ga ik in de nabije toekomst het boekje nog (tegen kostprijs) verkopen via een internetdrukker. Wanneer dit zo is laat ik het uiteraard weten via mijn social media kanalen!