Ga naar de inhoud

Vlog: Top 10 van wild op de Veluwe 2017!

Het einde van het jaar, tijd voor lijstjes, terugblikken, goede voornemens, nog meer lijstjes en nog meer terugblikken. Dus dat ga ik zeker ook doen ;). Bij deze: mijn Vlog-top-10-van-wild-op-de-Veluwe-2017 Jaaroverzicht!

2017 was voor mij het jaar dat ik begonnen ben met vloggen over mijn vroege tripjes naar het bos. Gewapend met een GoPro en een camera er op uit, op zoek naar herten, zwijnen, reeen, wisenten, hazelwormen meikevers en alles wat maar loopt, vliegt kruipt of vet is buiten.

En wat is er dan mooier om aan het einde van het jaar terug te kijken op al het moois wat er voorbij gekomen is. En tegelijkertijd, op naar nog meer moois, op naar 2018! Dat het maar een mooi jaar vol met mooie natuur mag worden!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *