Ga naar de inhoud

Eerste blog: even voorstellen!

Daar gaan we dan. Bloggen! Zelf heb ik al een tijdje met de gedachte gespeeld “zou ik niet eens moeten gaan bloggen?”. Nou, ziehier het resultaat! Mijn eerste blog op WordPress!

De grote vraag voor is nu even waar ik over ga bloggen. Daarom wil ik deze eerste blog gebruiken om mezelf even voor te stellen.

Ik ben Youri, 24 jaar oud en wonend in het mooie Wageningen. Ik ben student Bos en Natuurbeheer aan de universiteit van Wageningen en ben over twee weken afgestudeerd. Ik studeer af in het betrekken van mensen bij de natuur met nieuwe media. Zo deed ik mijn scriptie over Twitterende boswachters en gaat mijn stage over games in de natuur. Erg leuk allemaal, ik mag al een jaar lang legitiem op sociale media zitten en gamen onder het mom van studie! Wie wil dat nou niet?

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Lekker sporten, wandelen, fotograferen (met mijn telefoon) of gewoon ontspannen. Dat groene is er overigens al vroeg in geslopen, ik ben opgegroeid aan het bos. En als je dan een vrij half uurtje hebt dan ga je hutten bouwen, verstoppertje doen of andere leuke spelletjes!

Nu ben ik ondertussen iets te oud hier voor geworden, als je 24 bent is dat echt niet cool meer natuurlijk, maar ik  kom nog steeds graag buiten! Ik ben graag met natuur bezig, zowel online als offline. Hier wil ik deze blog ook voor gaan gebruiken. Door te schrijven over zowel online als offline natuurbeleving. Gewoon, leuke anekdotes over dingen die ik tegen kom en met natuur te maken hebben. Dus stay tuned! Binnenkort volgt er meer!

Volg mij ook op Twitter! @YouriJongkoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *